Bary
Bary wolnostojące
Podążając za potrzebami gastronomii produkujemy namioty typu bar okrąglak, którego ustawienie w plenerze nie wymaga pozwolenia budowlanego i w zależności od zabudowy może być typowo letnim obiektem gastronomicznym lub całorocznym. Duża powierzchnia pod dachem daje też duże możliwości jej zabudowy i dostosowania go do naszych zwykle indywidualnych potrzeb. Bar posiada wyposażenie z przyłączami, wodnym i elektrycznym, które może być powiększone w zależności od potrzeb zamawiającego.
Bar letni jest sprawdzi się jako sezonowa kawiarnia, piwiarnia czy lodziarnia lub jako wielostanowiskowy punkt szybkiej sprzedaży tych produktów na wynos – do ręki. Zabudowa baru praktycznie zależy od sezonu w jakim będzie otwarty, w którym będziemy nasz bar sytuować i przeznaczonego na ten cel budżetu. Zawsze wraz z rosnącymi potrzebami można podnieść jego funkcjonalność a zatem też asortyment usług i towarów.
Bar całoroczny jest znacznie rozszerzoną wersją baru letniego poszerzoną o niezbędne w tej wersji ściany i zamknięcie obiektu zgodnie z wymaganiami sanitarnymi i pożarowymi. Bar wyposażany jest w systemy wentylacyjne i grzewcze niezbędne do jego funkcjonowania przez wszystkie pory roku.